Our first review of our new British Blues album ‘Blueberry Pie’ by the Starlite Campbell Band on MUSIKSYN – written by the wonderful, talented and thoughtful Jakob Wandam!

It’s in Danish and I love that!!  Thank you so very very much!!!

We are feeling rather emotional….

MUSIKSYN

Starlite Campbell Band er britisk duo bestående af ægteparret Suzy Starlite (bas, vokal) og Simon Campbell (guitar, vokal). Blueberry pie er parrets første album, om end de tidligere har udsendt ambient-kompositionen ”Happiness in halos” og samarbejdet i hinandens bands.

Blueberry pie er det dog ikke ambient, der er på programmet, men derimod blues og bluesrock. Der lægges hårdt ud med ”Walkin’ out the door” med et Hammondorgel-drevet groove, der er en åbenlys hilsen til Booker T & the MG’s’ klassiker ”Green onions”. Snart sætter nogle onde guitar-licks dog ind, og sammen bygger guitar og orgel en stadig mere intens atmosfære op frem mod et dundrende crescendo. Et rigtig godt åbningsnummer!

Atmosfære er der også masser af på næste nummer, ”I need a light”, stadig med orglet – spillet af Jonny Henderson – i en central rolle, suppleret af en funky basgang, ringlende bækkener og wah-wah-pedal. Det er lækkert…

View original post 310 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s